بقائی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز ادامه دارد ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند!

دادستانی فرانسه: مؤسس تلگرام به ۱۲ فقره جرم متهم شده است

دادستانی فرانسه: مؤسس تلگرام به ۱۲ فقره جرم متهم شده است دفتر دادستانی فرانسه امروز اعلام کرد که «پاول دوروف» موسس تلگرام به ۱۲ فقره جرم متهم شده است و ممکن است تا ۲۸ آگوست در بازداشت پلیس بماند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۱ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 26
کد خبر: ۲۵۵۵۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ دفتر دادستانی پاریس امروز دوشنبه به خبرگزاری اسپوتنیک گفت که مؤسس رسانه اجتماعی تلگرام به ۱۲ فقره جرم متهم شده است.

دفتر دادستانی پاریس در این خصوص اضافه کرد که پاول دوروف، مدیر اجرایی تلگرام ممکن است تا ۲۸ آگوست در فرانسه در بازداشت پلیس بماند.

این دفتر افزود: پرونده علیه پاول دوروف در فرانسه در ۸ ژوئیه ۲۰۲۴ مفتوح شده است.

این در حالیست که پیشتر اعلام شده بود مدیر اجرایی پیام رسان تلگرام به عدم همکاری با پلیس فرانسه متهم شد.

پلیس فرانسه ساعاتی پیش اعلام کرد که «پاول دوروف» به امتناع از همکاری در زمینه جرایم سایبری و مالی در شبکه تلگرام متهم شده است.

پلیس فرانسه اعلام کرده که بنیانگذار تلگرام همچنان در بازداشت به سر می‌برد و تحقیقات درباره اتهامات وارده به وی در حال انجام است.

نشریه گاردین هم امروز در خبری اعلام کرده بود که مقامات قضائی فرانسه بازداشت دوروف را تمدید کرده‌اند.

حکم بازداشت بنیانگذار تلگرام در فرانسه در حالی تمدید شده که برخی ادعا‌ها حاکی از دست داشتن رژیم صهیونیستی در این بازداشت است./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار